|
||
TAKIMLARDA İSTİKRAR YOK | ||
Misli.com 3. Lig 4. Grupta birçok takım teknik adam değişikliğine giderek kulüplerde gerçekleşen başarısızlıkların faturası teknik direktörlere kesiliyor. | ||
SPOR Haberi | ||
![]() |
||
|
||
Misli.com 3. Lig 4. Grupta birçok takım teknik adam değişikliğine giderek kulüplerde gerçekleşen başarısızlıkların faturası teknik direktörlere kesiliyor.
Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden takımların birçoğu teknik adam değişikliğine giderken bazı kulüplerde ise 3. Teknik adamla çalışmalarına devam ettiği gözlendi. 3. Lig 4. Grupta bulunan Orduspor, Alanya Kestelspor, Adıyamanspor, Karaköprü Belediyespor, Silivrispor, Sultanbeyli Belediyespor ve Kırıkkalespor takımlarında teknik direktör değişikliğine gittiği gözlendi. Grubumuzda mücadele eden takımlarda bir türlü başarı istikrarı yakalanamazken bu başarısızlığın asıl sebebi ise grubumuzda yer alan teknik direktörlere kesildi.
ALT YAPIDAN ÜRETİM ŞART
Grubumuzda birçok takım alt yapıya önem vermeyerek bu tarz kulüpler her yıl borç batağına giriyor ve daha sonra işin içinden çıkılmaz bir hale gelince teknik direktörlerin istifa ettikleri görülüyor. Kulüp başkanları ve yönetim kuralları alt yapıya vereceği önem ile gelecek yıllarını kurtaracağını görmezden geliyor. Bursaspor, Altınorduspor ve Keçiörengücüspor örnekleri gibi alt yapıdan çıkan gençlerin bir fırsat gibi değerlendirilmesi gerekiyor. Yapılacak 5 yıllık plan ile kulüplerin dar boğazdan çıkacağı gibi Türk futboluna birçok genç kazandırılacak.
HABER: ERSİN ARSLAN
|
||
|
||
Etiketler: TAKIMLARDA, İSTİKRAR, YOK, |
|
||
|