Van'da Kaza yapan Aksaray'lı asker Şehit oldu
Van’ın Çaldıran ilçesinde meydana gelen kazada askeri aracın devrilmesi sonucu Aksaraylı hemşehrimiz Uzman Çavuş Gökhan Dal şehit oldu. Kazada araçta bulunan diğer askerlerin yaralandığı öğrenilirken, yaralılar hastanede tedavi altına alındı.
Şehidin Memleketine Ateş Düştü
Aslen Aksaray’ın İncesu köyünden olan Gökhan Dal’ın şehadet haberi, Aksaray’da büyük üzüntüye yol açtı.
26 yaşındaki Gökhan Dal’ın evli olduğu ve iki çocuk babası
Merkeze bağlı inces köyğnden olan Gökhan Dal’ın şehadet haberi ailesine yetkililer tarafından verildi. Şehit evine Türk bayrakları asılırken, köyde büyük bir hüzün hâkim oldu. Aile, evlatlarının vatan için şehit düştüğünü büyük bir metanetle karşıladı.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Açıklama Milli Savunma Bakanlığı, kazayla ilgili açıklamasında olayın detaylarının araştırıldığını belirterek, şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk milletine başsağlığı diledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Cenaze Töreni Aksaray’da Yapılacak Şehit Gökhan Dal için Aksaray’da askeri tören düzenlenecek.
Törenin yeri ve saati ilerleyen saatlerde açıklanacak. Kentte bayraklar yarıya indirildi, çok sayıda vatandaş taziye mesajlarıyla şehidimize veda etti.